Deze pannenkoekjes zijn een heerlijk ontbijt, maar ook een lekker en gezond tussendoortje! Boordevol proteïnen, vitaminen en anti-oxidanten.
Ingrediënten:
1 banaan, gepureerd
2 eieren
30 gram havermout of volkoren ontbijtgranen
Handje bosbessen
Eventueel een snufje kaneel (maakt het iets zoeter)
1 eetlepel olie
Bereidingswijze:
Maal de havermout of de volkoren ontbijtgranen. Doe de eieren en de banaan in een kom en pureer met de staafmixer. Voeg de havermout of ontbijtgranen toe. Verwarm de olie in een koekenpan. Bak 4 kleine pannenkoekjes van het beslag. Duw de bosbessen in de pannenkoekjes terwijl deze garen. Let op: duw de bosbessen vrijwel direct in het beslag anders blijven ze niet plakken wanneer je de pannenkoekjes omdraait. Wanneer er kleine belletjes ontstaan in het deeg kun je de pannenkoekjes omdraaien.
Tip: gebruik een stukje keukenrol om de olie te verdelen in de pan en om overtollige olie op te nemen.
Laat een bericht achter